duminică, 23 septembrie 2018

În rest sunt ok. :)

Hei, cred ca aș putea să am o rubrică permanentă intitulată "Ce am mai făcut azi".
Știți, ca în "Ce vrăji a mai făcut nevasta mea" doar că fără vrăji, cu realitatea uneori... usturătoare. O să vedeți imediat la ce mă refer.
Mbun. Ieri a trebuit să îmi pun alarma(autocorrectul scrisese *arma*) la ora 6, că trebuia să predau niște prăjituri. Doar că, simpatică din fire, nu am oprit și funcția de "sună zilnic", așa că azi dimineață la ora 6...well...vă imaginați voi. Așadar mi-am început (și) ziua de azi foaarte devreme. Noroc cu televiziunea prin cablu, în sfârșit am justificat banii pe abonament luna asta.
În fine, la 6.30 m-am dus în bucătărie și m-am apucat de lucru, că deja mi se părea târziu. Mai aveam un tort de făcut, așa că am purces la treabă. După ce am intrat până peste cap în ciocolată și alte chestii care se curăță greu am observat că nu mai aveam smântână dulce, așa că mi-am oferit o excursie gratuită până la non stop, ocazie cu care am admirat orașul mai tăcut decât îl întâlnesc zilnic, în trafic. Am dat pe jumătate de litru de smântână dulce cât dau de obicei pe un litru și m-am întors la ale mele, unde totul s-a desfășurat conform planului.
Fwd, fwd, ca la casetofoane(ehe, generația 80) și acțiunea ne poartă pașii către casă,din nou, câteva ore, cumpărături făcute și sute de lei consumate mai târziu, când, încântată fiind de noul borcan de jalapeno achiziționat, am mâncat vreo 10 bucăți cu poftă și surprindere deopotrivă, că erau mai iuți decât precedentele.
Totul bine și frumos, și așa s-ar fi încheiat povestea mea,  dacă nu aș fi decis să îmi scot lentilele de contact imediat după ce am mâncat jalapeno.
Senzația? Unică. O recomand călduros, pentru serile în care vă gândiți că degetul mic aproape zdrobit de colțul de la pat e cel mai rău lucru întâmplat în ziua respectivă.


Zboară, puiule, zboară !

  Am îmbătrânit. Mult și repede. Dacă ar fi să estimez, vreo 20 de ani în 12 luni. Cum știu?  Pai ultima oară am fost cu avionul în România ...